47-53.nap

 2011.03.27. 22:28

Továbbra is mennek, haladnak az ügyek, bár bevallom, időnként van bennem némi türelmetlenség. Minden a maga útján jár, pontosan olyan ütemben, ahogy azt kell, mégis, tettrekész emberke nem mindig szereti, ha döntések elnapolódnak. Nem mintha jelen pillanatban ez a munkát befolyásolná, de azért mégis... Bosszant(ott), na.

Egyébiránt a most következő hét sem lesz unalmas. Cikket is írok (picit fura volt "anyagot felvenni" mint régen, de azért jó :-) ), hétfő délután a fiúkkal a szokásos munkamegbeszélés, kedden kicsit eltűnünk lazulni, aztán vannak még találkák más ügyekben is. Azért nem nevezek dolgokat még mindig a nevükön, mert bár konkrétak, és előrehaladottak, de hát tudjátok: biztos, ami sicher.

Majd még jövök.

Címkék: ami biztos sicher

A bejegyzés trackback címe:

https://c-terv.blog.hu/api/trackback/id/tr502777106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása