Második nap

 2011.02.02. 22:08

Szuper volt.

Durva: simán felkeltem nyolc után kicsivel, hogy elmenjek jógára. Ami szokás szerint jó volt, a Marietta nevű oktató csaj a Völgyikútban hihetetlenül profi, egy lapra nem említhető az Emotion Fitness Julijával, akinek annyi köze van a jógához, mint nekem a thai boxhoz. Azaz semmi.

Aztán közös reggeli Renivel, majd itthon kakaó, újságolvasás, némi ügyintézés, meg végre körvonalazódik az új fürdőszoba is, miután másfél órát nézelődtem, válogattam az Adriában...

Éééés aztán madártej meg finitea a Karolinában Füreden az Anikóval, a nap fénypontja :-)

Hozzá kell tennem azt is: ma minden beszélgetésem igazán inspiráló és bátorító volt, és ez szuper. Mindig öröm pozitív gondolatokkal körülvéve lenni.

Ennyi. Most pedig a három elkezdett könyvem közül egyik olvasása következik :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://c-terv.blog.hu/api/trackback/id/tr42634543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemhiszem 2011.02.03. 19:23:29

Már annyira moderálják, hogy a tegnapi hozzászólásomfel sem került.Körülbelül így szólt: Előbb-utóbb túl kell esni rajtuk.

nemhiszem 2011.02.03. 19:43:48

Azért csak be kell fejezni őket, hátha jók.
süti beállítások módosítása